Vestinet

Čista desetka za gradonačelnika Čačka od Naučnog instituta za političke studije

FOTO GZS

Milun Todorović bez sumnje je jedan od najboljih menadžera koji je, vodeći Grad Čačak, napravio izuzetan rezultat, kazao je Zoran Milosavljević iz Naučnog instituta za političke studije .

,,Todorović je savršeno shvatio kako stvari funkcionišu. Čačak je danas daleko od jedne opštine iz moravske kotline od pre samo desetak godina. Mreža autoputeva ukršta se i tek će se ukrštati upravo u tom gradu i sve ono što će te saobraćajnice doneti Čačku već su podigli ovaj grad visoko na lestvici privrednih potencijala. Sve više kompanija zainteresovano je da baš u tom delu zemlje ulažu u proizvodnju. To je izuzetan i voćarski kraj, a današnja poseta kineskog predsednika našoj državi otvara nova ogromna tržišta gde će čačanska jabuka sigurno imati svoje mesto. Milosavljević je kazao da je Todorović ulaganjem u Ovčar Banju pčeti veoma brzo da sustiže Vrnjačku banju koja je sjajan primer lokalnih samouprava koje su uspele turizmom da pokrenu mnoge stvari sa mesta.

„Moram da pohvalim i mnogo pozitivnog sam čuo o gradonačelniku Čačka Milunu Todoroviću koji je bio spreman da to primeti i vidi to republičko kretanje i primeni na lokalno, jer ne može to jedno bez drugog” naglasio je Milosavljević. Zoran Milosavljević, naučni saradnik u Institutu za političke studije, Beograd i član Centra za političku sociologiju.

VESTINET/GZS

Slični članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *