Vestinet

Na listi ,,Aleksandar Vučić-Čačak sutra,, 75 kandidata za odbornike

foto gzs

Izborna komisija grada Čačka, proglasila je izbornu listu ALEKSANDAR VUČIĆ – ČAČAK SUTRA, koju čini koalicija SNS, SPS, SDPS, PUPS, ZS, JS, SRS, PS, SNP i Zavetnici i koja će se na glasačkom listiću nalaziti pod rednim brojem jedan.

Prvi na listi je aktuelni gradonačelnik Čačka Milun Todorović, koji je kandidat za tu funkciju i u predstojećem četvorogodišnjem mandatu. Drugi je predsednik Gradskog odbora SPS i državni sekretar u Ministarstvu za javna ulaganja Nemanja Trnavac.

Od široj javnosti prepoznatljivih imena, tu su još gradska većnica Slavica Dragutinović (3. na listi), košarkaška legenda Radmilo Mišović (4.), načelnik Moravičkog okruga Marko Parezanović (11.), dugogodišnji funkcioner i poslanik SPS Rajko Baralić (14.), aktuelni zamenik gradonačelnika Vladan Milić (16.), predsednik Gradskog odbora Zavetnika Miloš Obrenović (21.), pomoćnik gradonačelnika Miroslav Petković (27.), bivša poslanica SPS Sanja Ćalović (33.)…

– Biračima smo predstavili mnogo dokazanih, stručnih i prepoznatljivih kandidata, ali i veliki broj mladih i obrazovanih ljudi koji su budućnost našeg grada. Sigurni smo u našu politiku, ponosni na ostvarene rezultate i uvereni da ćemo dobiti još veću podršku za projekte koje ćemo realizovati u narednom periodu. Naša ubedljiva pobeda je garant da će Čačak na čelu sa gradonačelnikom Milunom Todorovićem i u budućnosti nastaviti ubrzano da se razvija i napreduje. Briga o ljudima je suština naše politike, zato znanjem, srcem i punom snagom idemo napred. Čačak neće stati – idemo zajedno u nove pobede. Živeo naš Čačak! Živela Srbija! – navodi se u saopštenju Gradskog odbora SNS u Čačku.

Vestinet

Slični članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *