Vestinet

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović razgovarao je danas sa građanima u Mz Ključ o njihovim problemima i potrebama i načinu na koji grad može da ih reši

Gradonačelnik Čačka je u okviru svojih redovnih aktivnosti danas razgovarao o pitanjima koja muče gradjane u potezu Mz Ključ.Razgovor je obavljen u vidu javne diskusije .

Gradjani ove mesne zajednice uglavnom su se žalili na teretne kamione iz obližnje firme ,,Moka,, i nepostojanje saobraćajnog znaka koji bi regulisao njihovo kretanje.

Djordje Kecović,predsednik mz Ključ rekao je :,,Nedavno sam razgovarao sa vlasnikom i upozorio sam ga da njegovi šleperi ugrožavaju saobraćaj…Rekao je da se očekuje preseljenje u Preljinu pa da sačekamo,da budemo strpljivi ,kada će to preseljenje biti.,,.

Na to je gradonačelnik odgovorio da se preseljenje očekuje do kraja maja meseca, ove firme,u Preljinsku Balugu,tamo se seli proizvodnja a ovde će ostati samo mali deo.

Sledeće pitanje koje su građani postavili odnosilo se na probleme sa saobraćajnim znakovima u Ključkoj ulici i načinu kako da ih bude više kao i usporivača saobraćaja.

,,Radićemo mnogo i tokom leta ali videćemo se za desetak dana kada budemo počeli nešto konkretno da radimo,,-rekao je gradonačelnik.

GZS/VestiNet

Slični članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *