Vestinet

Deseti dan potrage-MUP Srbije obavešten da na snimku nije Danka Ilić

Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je nestala u Banjskom polju kod Bora, ušla je u deseti dan. Bečka policija saopštila je da je razjašnjen identitet osoba sa snimaka, koje je u Beču napravio državljanin Srbije, i da je sa njima uspostavljen kontakt. Isključuju povezanost sa nestalom devojčicom. Policija u Srbiji nastavlja operativni intenzivni rad. Proveravaju se sve činjenice i sve osobe koje mogu da se dovedu u vezu sa nestankom.

MUP Srbije obavešten da na snimku nije Danka Ilić
Ministarstvo unutrašnjih poslova obavešteno je od strane bečke policije da na snimku koji je proveravan u sklopu potrage za nestalom devojčicom, nije dvogodišnja Danka Ilić, koja je nestala 26. marta u Banjskom Polju, saopštio je MUP.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju intenzivan rad na pronalasku devojčice i utvrđivanju svih okolnosti i činjenica u vezi sa nestankom deteta.

Policijski službenici iz više organizacionih jedinica MUP-a su na terenu i ispituju i proveravaju sve informacije i saznanja u vezi sa nestankom Danke Ilić.

Bečka policija saopštila je da je razjašnjen identitet osoba sa snimaka, koje je u Beču napravio državljanin Srbije, i da je sa njima uspostavljen kontakt.

“Na osnovu istrage i pratećih činjenica, veza između osoba prikazanih na objavljenim slikama i nestale devojčice može se jasno i bez ikakve sumnje isključiti”, navodi se u saopštenju.

Policija napominje da je juče objavila fotografije, pošto su rođaci, nakon pregleda snimaka, izjavili da se najverovatnije radi o nestaloj devojčici.

Bečka policija nastavlja istragu zbog sumnje na otmicu deteta, dodaje se u saopštenju.

RTS

Slični članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *