Vestinet

Alfa BK Univerzitet organizuje besplatan kurs engleskog jezika za srednjoškolce!

Alfa BK Univerzitet sa ponosom najavljuje početak besplatnog kursa engleskog jezika na Fakultetu za strane jezike

– pozivamo sve srednjoškolce da se priključe i iskoriste ovu izvanrednu priliku. Naša vizija je da obrazovanje i kultura postanu dostupni svima, a ovaj kurs predstavlja korak ka ostvarenju tog cilja.

Prolećni kurs engleskog jezika startuje 4. aprila i otvara vrata dinamičnom učenju engleskog jezika svakog četvrtka. U prijatnoj atmosferi slušaonice S1 našeg fakulteta, srednjoškolci će imati priliku da uživaju u interaktivnim časovima i da se upuste u uzbudljivu avanturu usvajanja engleskog jezika.

Naši iskusni predavači će stručno voditi polaznike kroz ključne gramatičke oblasti, pripremajući ih za uspeh u školi, ali i za buduće izazove na fakultetu. Fakultet za strane jezike Alfa BK Univerziteta predstavlja bastion znanja i inkluzivnosti, gde se neguje ljubav prema jeziku i učenju.

Ovaj besplatan kurs nije samo prilika za sticanje jezičkih veština – to je prilika za izgradnju samopouzdanja, širenje vidika i otvaranje vrata ka novim mogućnostima. Pozivamo sve srednjoškolce da se pridruže našem kursu i da zajedno gradimo bolju budućnost, putem obrazovanja koje je dostupno za sve.

Osim toga, Alfa BK Univerzitet priprema i druge aktivnosti, uključujući i pripremu za upis na fakultet. Zato vas pozivamo da nas pratite na društvenim mrežama i budete u toku sa svim aktuelnostima i pogodnostima koje vam pružamo!

Alfa BK Univerzitet već 31 godinu postavlja nove standarde u oblasti privatnog obrazovanja. U najmodernijoj zgradi, sa najstručnijim profesorima, i kao deo jedne od najuspešnijih poslovnih grupa sa ovih prostora – Alfa BK se ističe kao najbolje rešenje za vase obrazovanje. Više od 25.000 studenata to mogu da potvrde svojim uspešnim karijerama i nezaboravnim doživljajima u toku studiranja.

VESTINET/GZS

Slični članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *