Vestinet

Carinici šokirani prizorom u Gornjem Milanovcu: Vozač šlepera “sakrio” čitav automobil ispod cerade – neverovatno ali istinito

Gornji Milanovac – Neobična scena zatekla je carinske službenike u Gornjem Milanovcu kada su ispod cerade jednog kamiona zatekli ni manje, ni više već čitav “sakriven” automobil. Iako naviknuti na pokušaje skrivanja ili neprijavljivanja razne robe, carinski službenici bili su zatečeni ovim prizorom.

  • Neobičan slučaj je otkriven kada je, zahvaljujući analizi rizika, carinski službenik izašao da obavi pregled pristiglog kamiona koji je prema dokumentaciji iz Slovenije ka Srbiji prevozio tovar sirovina za proizvodnju boja i lakova. Nakon što je sa vozila uklonjena cerada, u tovaru je pored prijavljene robe uočen i ”BMW” bez registarskih oznaka za čiji utovar je bilo potrebno angažovati viljuškar, a potom ga i dobro obezbediti da se ne bi pomerao tokom vožnje, potvrdjeno je za agenciju RINA.

Za vikend je i na graničnom prelazu Batrovci sprečen još jedan pokušaj da se iz zemlje preko granice preveze luksuzni automobil ”Porsche Panamera 4s” čija je vrednost procenjena na preko 77.000 evra.
Slučaj je otkriven kada je na izlaz iz zemlje pristigao skupoceni automobil strane registracije za čijim je volanom bio srpski državljanin.

Na pitanje carinskog službenika da li ima nešto da prijavi, vozač automobila je odgovorio odrično, a potom je tokom detaljne kontrole utvrđeno da on zapravo nije vlasnik vozila kojim se uputio u inostranstvo.

VESTINET/RINA

Slični članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *