Vestinet

Trnavac: Čvrsto stojimo iza kandidata za gradonačelnika Čačka Miluna Todorovića

Socijalistička partija Srbije na predstojeće lokalne izbore ide sa SNS. Nemanja Trnavac predsednik GRO ove stranke u Čačku kaže da pred narod izlaze sa rezultatima i da čvrsto stoje iza kandidata za gradonačelnika Grada na Moravi Miluna Todorovića . Bio je to razlog da mu postavimo nekoliko pitanja.

SPS je koalicioni partner Srpskoj naprednoj stranci,  krenuli ste u kampanju, sa čim idete pred narod?

Idemo sa iskrenim i čestitim ljudima koji su uspešni u svojim profesijama. Ja sam drugi na listi i gradonačelnik

Milun Todorović je prvi ispred mene, kako je u celoj Srbiji koalicija tako i u Čačku. Daćemo maksimum na ovim izborima, da nastavimo kontinuitet državne i lokalne vlasti, dosta je uradjeno u Čačku i da tako nastavimo za dobrobit svih gradjana.

 Neko kaže da je vlast kriminalna, neko da je dobra, neko da je urađeno mnogo, neko sve osporava, sta vi kažete?

 Svako ima pravo na svoje mišljenje, gradjani su ti koji odlučuju ko će biti budući nosilac vlasti i ono što sam naučio i u politici i u životu nije bitno šta se priča nego ko priča, naše je da radimo, na narodu da oceni i verujem da ćemo zajedno da ostvarimo bolji rezultat nego što smo imali do sada.

 Na vašoj listi imate i mlade ljude koji su ‘pioniri’ u redovima SPS –a, ali imate i staru gardu, recimo Rajko Baralić je tu, pita se i javnost otkud on?

 Pa kao i do sada, mladost i iskustvo su krasili SPS, mi smo revitalizovali naš gradsi odbor, svi prethodni predsednici SPS –a  su u gradskom odboru, Rajko Baralić kao doajen politike ima iskustvo i podstrek je svima da se bavimo politikom. On je na listi posle mene i mislim da će biti veoma delotvoran i blagotvoran u skupstini Grada Čačka.

 Lista koja se formirala protiv vas uglavnom su ili bivši naprednjaci ili vaši ogorceni protivnici u nekom ranijem periodu, kako vi komentarišete te liste?

 Koliko god da ih bude ti ljudi imaju pravo da budu birani, neću ih komentarisati. Mi imamo program i ideju, jedno je pričati bajke a drugo ozbiljno raditi i imati viziju za grad kao što je Čačak.

 Imamo jednu pikanteriju,  prvi put se događa da se jedna redakcija pojavi na listi da li je to normalno? Mislim na Stojana Markovića i Ozon?

 Svako ima pravo da bira i da bude biran i da se pojavi na listi, evo ja pozivam i ostale medije da se oprobaju da vide šta će narod da kaže ako misle da je to normalno, ali se definitivno objektivnost tog medija dovodi u pitanje I možda je tu odgovor što događaje u Čačku opisuju iz nekog drugog ugla.

VestiNet

Slični članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *