Vestinet

Predsednik Srbije danas na mitingu u Čačku

U Čačku je održan predizborni skup koalicije stranaka okupljenih oko SNS na izbornoj listi “Aleksandar Vučić – Čačak sutra”.

Građanima se u sali košarkaškog kluba “Borac”obratio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić, ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić i gradonačelnik Čačka i prvi na listi “Aleksandar Vučić – Čačak sutra”, Milun Todorović.

Aleksandar Vučić: Briga za ljude je najvažnija, ona je prioritet, narod želi da ih čujemo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas na predizbornom skupu Srpske napredne stranke i koalicije okupljene oko liste “Aleksandar Vučić – Čačak sutra” da je mnogo toga urađeno za Čačak i Moravički okrug u poslednjih 10 godina, ali da se mora nastaviti istim tempom i da je briga za ljude najvažnija.

Vučić je rekao da je na lokalu ovde mnogo urađeno, u Čačku i o Moravičkom okrugu od Milonovca, Lučana i Ušća.

“Uradili smo mnogo stvari, naravno ljudi žive svoje živote i nikada nisu sasvim zadovoljni, ali ako pogledate rezultate, ako pogledate semafor i šta je urađeno u odnosu na ono što smo imali pre deset godina, da budemo sasvim fer, svidelo se to nekome da čuje ili ne, nikada u istoriji, posebno dakle od Drugog svetskog rata pa na ovamo, nije toliko toga napravljeno i nije se tom brzinom napredovalo”, rekao je Vučić i dodao da ipak to nije dovoljno i da mora bolje.

Istakao je da se u Čačku mnogo toga promenilo za kratak period i da mu niko nije verovao kada je govorio da će biti izgrađen auto-put Beograd – Čačak

foto GZS

Milun Todorović: Zahvaljujući Vučiću dve trećine sveta na strani Srbije

Gradonačelnik Čačka i prvi na listi “Aleksandar Vučić – Čačak sutra” Milun Todorović na predizbornom skupu koalicije stranaka okupljenih oko SNS poručio je da je ovaj trenutak veoma važan za Čačak i još važniji za Srbiju i istakao da je, zahvaljujući predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, čak dve trećine sveta na strani naše zemlje.

“Neke velike zapadne sile imaju svoju agendu, koja ne prepoznaje hrabre, rodoljubive, patriotske, slobodarske narode, a naš srpski narod je u velikom iskušenju. Iz Ujedinjenih nacija, predsednik je stigao ovde u Čačak, predsednik Srbije – koji se hrabro, iskreno i istinski bori za pravdu”, rekao je on.

Todorović je rekao da je tako veliki broj slobodarskog sveta na strani Srbije, zahvaljući autoritetu, diplomatiji i državništvu predsednika Srbije.

“Mi moramo da budemo ponosni na činjenicu da imamo izabranog predstavnika koji se lavovski bori. Mi nismo, niti ćemo biti genocidni narod, iako pokušavaju da nam urežu žig na čelo. Kroz istoriju, uvek smo bili slobodarski, nikada nikoga nismo napadali, samo smo se branili. A pokušavaju da nas ubede da, ako 107 država i dve trećine sveta nisu za rezoluciju, da je većina 84”, rekao je gradonačelnik Čačka i napomenuo da se Srbija neće predati.

U Čačku su bili i prisutni funkcioneri i članovi koalicionih stranaka, ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović, ministar kulture Nikola Selaković, direktor JP Koridori Srbije Aleksandar Antić i mnogi drugi.

Vestinet/Tanjug

Slični članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *