Vestinet

Obrušila se zemlja na gradilištu, Senić: Nije tačna informacija da je Avenija lipa bez vode

Čačak – Usled havarije koja se dogodila nakon urušavanja zemljišta na gradilištu u Ulici Dragana

Vranića kod Hotela „Morava”, predstavnici JP „Gradac” i JKP „Parking servis” Čačak, preduzeli su hitne mere na izmeni režima saobraćaja i izvršili postavljanje privremene saobraćajne signalizacije kojom je onemogućeno skretanje iz Bulevara Vuka Karadžića u Ulicu Dragana Vranića, u cilju očuvanja bezbednosti svih učesnika u saobraćaju.

U dogovoru sa predstavnicima Uprave saobraćajne policije u Čačku, u jutarnjim časovima, u terminu kada učenici OŠ „Dr Dragiša Mišović” dolaze u školu, saobraćajna policija će decu usmeravati na suprotnu stranu ulice.

Prema informaciji dobijenoj od JKP „Vodovod” Čačak, nakon što se dogodila havarija, izvršeno je zatvaranje ventila i došlo je do stabilizacije sistema vodosnabdevanja.

„Informacije da je Avenija lipa bez vode nisu tačne. Objekat Hotela ’Morava’ je trenutno jedini koji nema uredno vodosnabdevanje. Ekipe JKP ’Vodovod’ će u toku sutrašnjeg prepodneva izvršiti radove na sanaciji oštećenja cevovoda, nakon čega će biti uspostavljen normalan režim saobraćaja”, kazao je Miloš Senić iz JP „Gradac”.

VestiNet/GZS

Slični članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *