Vestinet

LG karavan – danas i sutra u Čačku – besplatna popravka i premijera najnovijih LG uređaja

Čačak – LG karavan „Život je lep – uvek i svuda” danas i sutra je u Čačku, na Gradskoj plaži na Moravi, gde predstavlja svoje najnovije proizvode

i gde će svi korinici moći besplatno da poprave svoje LG televizore, monitore i kućne aparate koji su kupljeni nakon 1. januara 2019, čak i ako im je istekla garancija.

„Ukoliko iz nekog razloga nismo u mogućnosti da uređaj popravimo svi korisnici će dobiti vaučer u vrednosti od 6 000 dinara za kupovinu LG proizvoda u Gigatronu”, rekao je Radomir Jovanović iz LG kompanije.

Radomir Jovanović iz LG kompanije, foto: GZS

Takođe, prvi put će korisnici imati priliku da vide i nove proizvode kao što je frižider koji menja boje.

„LG WashTower, dva uređaja u jednom, mašina za pranje i sušenje veša. Jedan napojni kabal bez potrebe za mnogo prostora. Jednostavno uređaj, koji će vam olakšati život. LG MoodUP frižider, koji menja boje u zavisnosti od vašeg raspoloženja i može se namestiti da ambijentalno svetlo prilagodite svojoj prostoriji, a frižider može i da pušta muziku. Predstavićemo i novi LG Ultra OLED Gaming Monitor i novu LG Artcool Gallery klimu koja ima ekran na kojem se mogu puštati svoji sadržaji”, kazao je Jovanović.

LG karav je obišao prošle godine pet gradova i zbog odličnog odziva odlučili su se i na ovogodišnju avanturu.

„Kao i prošle godine, ovo nam je postala tradicija, želimo da se približimo svojim korisnicima, da popravimo uređaje koji su kupljeni nakon januara 2019. godine, da razmenimo iskustva i podelimo mišljenja. Ljudi su nam poklonili svoje poverenje i mi želimo da im se nađemo da ih posavetujemo i unapredimo saradnju”, rekao je Jovanović.

GZS/VESTINET

Slični članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *